Welkom op de website van Bakkerij De Vylder

dé referentie in Haasdonk en bij uitbreiding Oost-Vlaanderen voor heerlijk brood en banketgebak, vers uit de oven.


ASSORTIMENT

Iedereen heeft een andere smaak en daarom proberen wij een ruim assortiment aan te bieden aan gebak en taarten. Benieuwd naar al het lekkers dat we bij Bakkerij De Vylder in huis hebben?

BROOD

Voor heerlijk brood, vers uit de oven. Met vier personeelsleden die er alles aan doen om u iedere dag opnieuw het allerbeste brood te bezorgen, verbazen wij keer op keer uw smaakpapillen.

SPECIAL EVENTS

Wij maken ook op bestelling, zo zijn ook verjaardagstaarten mogelijk (al dan niet met foto's). Wij leveren ook elke dag aan huis!

NIEUWS & ACTIES

Leuke acties en promoties: dat hebben wij in petto voor onze trouwe klanten. En wij houden u op de hoogte van het culinaire nieuws. Neem een kijkje op onze webshop om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over uw wakkere bakker.


Jonge bakker, maar toch met een rijke traditie!

Bakkerij De Vylder is nog een relatief jong bedrijf, maar met toch al wat traditie in Haasdonk. Het wordt gestuwd door het jeugdige enthousiasme van de nieuwe zaakvoerder: Nick De Vylder, die het in april 2011 overnam van het traditionele familiebedrijf Van Royen.
In die drieëneenhalf jaar was het doel vooreerst om de topkwaliteit van de familie Van Royen - die de bakkerij decennialang had uitgebaat - te behouden, wat perfect gelukt is. Nick De Vylder zelf kreeg zijn opleiding in Lokeren, in het toenmalige Sint-Annaschooltje.
Vervolgens deed deze jonge knaap zijn ervaring op bij Banketbakker Lanssens, op de Grote Markt van Lokeren. Daar werkte De Vylder in totaal zes jaar, waarvan vier als weekendwerker en twee als fulltime banketbakker. Deze ervaring werd gevolgd door een periode van vier jaar fulltime-werk bij Bakkerij Joeri (ook in Lokeren).
Met al dit vakmanschap in de handen kneedt Nick De Vylder voor u elke dag het allerbeste brood in Haasdonk. Met liefde voor de producten en de ambacht en vooral met echte kwaliteit als hoofddoel.
Kom gerust zelf eens proeven van onze traditie in Haasdonk bij Bakkerij De Vylder of contacteer ons via de contactpagina van deze website voor meer informatie.


Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen

smiley uitgereikt door favv aan brood & banket De Vylder

NEEM SNEL CONTACT OP MET BAKKERIJ DE VYLDER OF KOM GEWOON LANGS!

Zit u nog met een aantal vragen? Contacteer ons dan gerust via onderstaande contactgegevens. Wij proberen u dan zo snel mogelijk verder te helpen.

Opgelet wij aanvaarden geen bestelling meer langs de Mail, enkel nog langs de webshop! Wijzigingen voor de koekenronden, enkel nog per telefoon dit tot 16 uur.

(Op bestellingen per mail word niet meer gereageerd )

Contact


Willem Van Dooryckstraat 101 -  9120 Haasdonk

Tel.: 03 775 64 05

info@bakkerijdevylder.be

BTW BE0833 869 012