A- A A+

Historiek: ons verhaal

Bakkerij De Vylder - Haasdonk - HistoriekBakkerij De Vylder is nog een relatief jong bedrijf, gestuwd door het jeugdige enthousiasme van de nieuwe zaakvoerder: Nick De Vylder, die het in april 2011 overnam van het traditionele familiebedrijf Van Royen. In die drieëneenhalf jaar was het doel vooreerst om de topkwaliteit van de familie Van Royen – die de bakkerij decennialang had uitgebaat -  te behouden,
wat perfect gelukt is.

Nick De Vylder zelf kreeg zijn opleiding in Lokeren, in het toenmalige Sint-Anna schooltje. Vervolgens deed deze jonge knaap zijn ervaring op bij Banketbakker Lanssens, op de grote markt van Lokeren. Daar werkte De Vylder in totaal zes jaar, waarvan vier als weekendwerker en twee als fulltime banketbakker. Deze ervaring werd gevolgd door een periode van vier jaar fulltime-werk bij Bakkerij Joeri (ook in Lokeren).

Met al dit vakmanschap in de handen kneedt Nick De Vylder voor u elke dag het allerbeste brood in Haasdonk. Met liefde voor de producten en de ambacht, en vooral met echte kwaliteit als hoofddoel. Kom het gerust zelf eens proeven, of contacteer ons via de contactpagina van deze website voor meer informatie.

top