Jonge bakker, maar toch met een rijke traditie

Bakkerij De Vylder - Haasdonk - Historiek Bakkerij De Vylder is nog een relatief jong bedrijf, maar met toch al wat traditie in Haasdonk. Het wordt gestuwd door het jeugdige enthousiasme van de nieuwe zaakvoerder: Nick De Vylder, die het in april 2011 overnam van het traditionele familiebedrijf Van Royen.

Jong, maar veel ervaring

In die drieëneenhalf jaar was het doel vooreerst om de topkwaliteit van de familie Van Royen - die de bakkerij decennialang had uitgebaat - te behouden, wat perfect gelukt is. Nick De Vylder zelf kreeg zijn opleiding in Lokeren, in het toenmalige Sint-Annaschooltje.

Vervolgens deed deze jonge knaap zijn ervaring op bij Banketbakker Lanssens, op de Grote Markt van Lokeren. Daar werkte De Vylder in totaal zes jaar, waarvan vier als weekendwerker en twee als fulltime banketbakker. Deze ervaring werd gevolgd door een periode van vier jaar fulltime-werk bij Bakkerij Joeri (ook in Lokeren).

Liefde voor de producten

Met al dit vakmanschap in de handen kneedt Nick De Vylder voor u elke dag het allerbeste brood in Haasdonk. Met liefde voor de producten en de ambacht en vooral met echte kwaliteit als hoofddoel.

Kom gerust zelf eens proeven van onze traditie in Haasdonk bij Bakkerij De Vylder of contacteer ons via de contactpagina van deze website voor meer informatie.

Back to Top